lauantai 17. tammikuuta 2015

Koira tuli taloon

Vuoden 2015 lähtökohtia voisi meidän perheen osalta hyvin kuvata vanhalla sanonnalla: Uusi vuosi, uudet kujeet. Perheen pienimmät lähtivät päiväkotiin, ja meille vanhemmille alkoi uusia opiskelu- ja työkuvioita heti vuoden ensimmäisellä viikolla. Aivan vuoden alkajaisiksi pohjoisen joululoma piti "jättää kesken" ja ajella jo uudenvuoden päivänä takaisin Pirkanmaalle. Seuraavana päivänä oli tiedossa uuden asukkaan saapuminen perheeseemme.

Meille on ollut aina suuri haave, että joskus kattilakuntamme käsitettä laajennetaan koskemaan myös koiranruokakuppeja. Nyt tämä haave totetui ja bordercollietyttö Mandi (Kautuksen Blenda) muutti meille 2.1.2015 Lempäälästä.

Parin viikon yhteiselon jälkeen Mandi vaikuttaa olevan oikein oppimis- ja sopeutumiskykyinen pentu. Tässä lyhyessä ajassa Mandista on tullut erottamaton osa meidän elämäämme. Jo nyt on vaikea kuvitella elämää ilman koiraa ja siihen liittyviä aktiviteetteja. Lapsetkin ottivat koiran heti omakseen, vaikka ovatkin toki välillä helisemässä eloisan pennun kanssa. Jos kaikki mene hyvin, tässä on kasvamassa hieno harrastuskaveri ja seuralainen reissuille.

Mandin edesottamuksista varmasti lisää myöhemmin. Pari kuukautta on pitänyt melkoisen kiirettä, mutta toivottavasti pian ehtisi taas jonnekin laavulle rauhoittumaan.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti